Книги українською, які варто прочитати для саморозвитку

    Ми постійно запитуємо себе в голові: як встигати все, коли в добі тільки 24 години? Як стати успішним та постійно розвиватися, не відчуваючи втоми? Рішення є. Наприклад, присвятити день собі та насолодитись книгами українською, які дійсно варто прочитати. До Вашої уваги найкращі книги для саморозвитку, бо саме в них ви знайдете секрети і поради для продуктивного життя.

    Таємне життя розуму

    Автор Маріано Сіґман

    9789669427564

    Мета цієї книжки – розкрити таємниці розуму, щоб ми краще збагнули самих себе і зазирнули у найвіддаленіші куточки нашої свідомості. З цією книгою ви проникнете туди, де зароджується думка та приймаються найважливіші рішення. Ви дізнаєтесь, як працюють сни й уява, як опанувати нові знання та взяти під контроль своє життя.

    Живи на повну!

    Автори Джим Лоер та Тоні Шварц

    9789669421043

    Ми живемо в цифрову епоху. Ми мало спимо, їмо фастфуд поспіхом, постійно п’ємо каву. Відчуваючи постійний брак часу, ми намагаємося завантажити кожен день якомога більшою кількістю справ, але зростання справ негативно відбивається на стосунках з оточуючими і робить нас виснажливими. Тож що робити? Зупинитись. Видихнути та прочитати цю книгу, яка навчить правильно витрачати енергією і керувати власними ресурсами.

    Емоційний інтелект

    Автор Деніел Ґоулман

    9789669421166

    Люди, які не можуть утримати своє емоційне життя піж контролем страждають від внутрішніх баталій, що обмежують їх можливість ясно мислити. Автори переконують, що для успіху у житті окрім показника успіху IQ потрібний ще EQ – емоційний інтелект.

    З цією книгою ви навчитесь контролювати свої емоції, бути впевненими у собі, опанувати основи самовладання і зможете взяти життя під свій контроль.

    Ікіґаї. Японські секрети довгого і щасливого життя

    Автори Ектор Гарсія (Кіраї) та Франсеск Міральес

    9789669425553

    Ми себе питаємо: у чому сенс нашого життя? Я просто існую день від дня чи в мене є місія? В Японії знають відповіді на ці запитання, адже мають термін – ікіґаї, який пояснює відчуття власного призначення та секрети довголіття мешканців країни сходу сонця. Досліджуючи концепцію, автори цієї книжки пропонують читачам розкрити секрети здоров’я і довголіття, а також зазирнути в себе, щоб віднайти сенс буття, психологічну стійкість, можливість самореалізації.

    Думай і дій як кіт

    Автор Стефан Ґарньє

    img543 cr

    Не зволікайте й скоріш дізнайтеся про те, як по-новому будувати своє життя та з усмішкою сприймати всі виклики повсякдення. Автор книжки переконує, що варто подивитись на котів з іншого куту зору, бо саме вони знають, як рухатися вперед, присвятити себе найголовнішому, міркувати лише про власний добробут і назавжди позбавитись стресу. 40 котячих рис неодмінно стануть корисними і допоможуть щодня відкривати щось нове!

    Предыдущая статьяПочему лучше для чистки кожаной мебели пользоваться услугами клинингеров?
    Следующая статьяИнвестиции в недвижимость Испании и ее особенности
    Елена Прокопьева
    Главный ГИК издания ITBusiness. Этот искушенный в технологиях писатель всегда в курсе всего самого нового и интересного в мире технологий. Но для главного гика это не только стремление быть в курсе последних новостей - он также увлекается всем необычным и необычным. Фактически, он был первым членом редакции, который использовал Raspberry Pi 2 в качестве основного компьютера - смелый шаг, который говорит о его любви к экспериментам и инновациям. Пишет ли он о последних тенденциях в области программного обеспечения или исследует странный и удивительный мир технологий, Елена Прокопьева всегда увлекательна и информативна. Если вы являетесь поклонником всего технологического, обязательно следите за ней и будьте в курсе всего самого нового и интересного в отрасли.